Hoitola Amalia – rentouttavat jalkahoidot Kouvolassa

Varaa rentouttava jalkahoito

Hoitola Amaliassa saat ammattilaisen apua alaraajojen ongelmiin sekä ennaltaehkäisevää jalkahoitoa. Tutkin tilanteesi ja suunnittelen hoidon sen pohjalta. Erilaiset kiputilat jaloissa tulevat monelle valitettavan tutuksi jossain kohtaa elämää. Kipujen aiheuttajat ja mahdolliset hoitomuodot eivät kuitenkaan ole yhtä tunnettuja. Tältä sivulta löydät tietoa tarjotuista hoidoista Kouvolassa. Jalkahoidosta, jalkahieronnasta ja hermoratahieronnasta voi löytyä apu, ja niillä voidaan ennaltaehkäistä vaanivia vaivoja. Kaikki tarjotut hoidot sopivat täydellisesti myös itsesi tai läheisesi hemmotteluun! 


Olen erikoistunut diabeetikkojen ja reumaatikkojen jalkahoitoihin. Diabetes ja reuma ovat sairauksia, jotka voivat aiheuttaa alaraajoissa muutoksia,
jotka puolestaan voivat ilmetä erilaisina kiputiloina tai ongelmina. Sairaudesta kärsivillä ihmisillä ennaltaehkäisevän hoidon ja seurannan merkitys korostuvat. Jalkahoidoilla voidaan auttaa muun muassa mahdollisesti heikentynyttä verenkiertoa, alentunutta kosketustuntoa ja infektioherkkyyttä. Mikäli sinua epäilyttää, voisiko hoidoista olla sinulle apua, tai mietit mikä Hoitola Amalian palveluista sopisi sinulle parhaiten, ota yhteyttä ja saat kokeneen ammattilaisen suosituksen.

Jalkahoito

Hyvällä ja riittävällä jalkahoidolla voidaan ehkäistä selkä-
ja polvikipuja. Hyvinvoivat ja terveet jalat ovat ihmisen hyvinvoinnin perusta, sillä jalkaterä ja nilkka mahdollistavat ihmisen liikkumisen. Mahdolliset jalkaterän alueen ongelmat heijastuvat helposti selkään ja polviin, joten jaloista kannattaa pitää huolta.

Hermoratahieronta

Hermoratahieronnassa hierotaan koko kehoa. Hieronta sopii kaikenikäisille, mutta huomioithan, että raskaus on este hieronnalle. Juuri leikkauksessa olleilla henkilöillä varoaika on kuudesta kahdeksaan viikkoa. Hermoratahieronnasta voi olla apua erilaisiin vaivoihin. Se voi auttaa esimerkiksi iskiakseen, migreeniin, levottomiin jalkoihin, selkäkipuihin, vatsavaivoihin, allergioihin sekä unettomuuteen. Hermoratahieronta on loistava stressin lievittäjä, sillä se rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa.

Jalkahieronta

Jalkahieronta tehdään polvesta alaspäin, ja etenkin jalkaterä saa kaipaamansa huomiota. Suosittelemme hierontaa ennen kaikkea seisomatyössä oleville sekä jalkavaivoista kärsiville.